KOMAŃCZA 2016
Udało się, wróciliśmy cali i zdrowi!

13 uczniów Zespołu Szkół Nr 31 w Warszawie wzięło udział w zorganizowanych przez nas warsztatach survivalowych. Wyjazd był nagrodą za wyniki w nauce, frekwencję lub pracę na rzecz szkoły w I semestrze a uczniowie zostali wytypowani przez swoich wychowawców. Obraliśmy wariant „hard cor” więc mogliśmy wziąć udział w strzelaniu statycznym i dynamicznym, poręczowaniu [zjazd i podejście] oraz nocnej grze terenowej. Był także czas na podglądanie przyrody, oddychanie pełną piersią w trakcie górskich wędrówek a także odrobinę kultury podczas wizyty w Muzeum w Sanoku na wystawie Z. Beksińskiego.

Jako organizator i opiekun bardzo dziękuję Wam za wspaniały wyjazd, wysoką kulturę osobistą, dyscyplinę i Wasz wysiłek. Dzięki za pierwszy wyjazd , podczas którego nikt nie trzaskał drzwiami, nie marudził a ja nie musiałam stać się nocnym stróżem. Już teraz zapraszam na kolejny wyjazd jesienią, tym razem nad morze.

WIELKIE DZIĘKI
Grażyna Zimak [Piotrkowska]