Dobrnęłaś / dobrnąłeś do końca.

Dzięki rozwiązaniu czterech z powyższych testów otrzymałaś / łeś wstępne informacje dotyczące Twoich relacji z dzieckiem, poziomu umiejętności wychowawczych w zakresie ustalania zasad domowych, konsekwencji, okazywania miłości i stawiania granic własnym dzieciom. Dowiedziałaś / łeś się także na ile obecne zachowanie i funkcjonowanie Twojego dziecka ma charakter rozwojowy lub też pojawiły się sygnały niepokojące, a może już teraz sytuacja wymknęła się spod kontroli i należy natychmiast zasięgnąć pomocy specjalistów.

Po rozwiązaniu każdego testu pojawiały się odpowiedzi prezentujące liczbę uzyskanych przez Ciebie punktów i w związku z tym propozycje dotyczące Twojego dalszego postępowania.

Jeśli uważasz, że potrzebujesz wsparcia by poradzić sobie z własnym dzieckiem i pomóc mu w bezpiecznym dorastaniu, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Porzuć obawy, wstyd a może powinnaś / powinieneś wygospodarować trochę czasu aby zatroszczyć się o własną rodzinę. Otoczymy Was opieką w bezpiecznej, spokojnej atmosferze.

Zadzwoń, przyjdź do nas lub zadaj nam pytanie poprzez stronę internetową.

Jeśli chcesz skorzystać z wykładów edukacyjnych dla rodziców / opiekunów już teraz zapraszamy Cię na pięć kolejnych spotkań, które odbędą się w wolskich szkołach podstawowych i gimnazjalnych oraz Wypożyczalni dla Dorosłych i Młodzieży przy ul. Twardej 64. Zobacz pełen wykaz wykładów.

Zapraszamy !

{ckform kontakZrodzicem}